omnadren / jelfa / poland - REAL

diabou

powered by jelfa
omnadren

series:
020407 / 04 2010
010807 / 08 2010

some minor differences in amp shape, but it's all real and working more than fine.

Last edited:
u don't know what this is... omnadren is sham great
btw also sham works well but a bit differently than original =D

Neal nie pierdol - nawet nie do konca rozumiem, czy twierdzisz, ze to dobry omen, czy wrecz odwrotnie (amerykaniec tez widac nie kuma nic z twojego angielskiego).
to fotki najprawdziwszego omena z najprawdziwszej polski, zrobione przez najprawdziwszego polaka (czyli przeze mnie)

omnadren on these photos is legit (i'm using it right now).

diabou said:
Neal nie pierdol - nawet nie do konca rozumiem, czy twierdzisz, ze to dobry omen, czy wrecz odwrotnie (amerykaniec tez widac nie kuma nic z twojego angielskiego).
to fotki najprawdziwszego omena z najprawdziwszej polski, zrobione przez najprawdziwszego polaka (czyli przeze mnie)

QUOTE]

Right Right I know what you mean. I feel the same way.

diabou said:

omnadren on these photos is legit (i'm using it right now).

zobaczymy wlasnie poszly te wyzsze ampsy na testy do laboratorium

o i jak zmienic ten napis rookie na inny taki jak wy macie ????

zeby uscislic - poszly jakies ampy o ewentualnie takich numerach. te ampy nie poszly, bo mam je u siebie ;)

diabou said:
zeby uscislic - poszly jakies ampy o ewentualnie takich numerach. te ampy nie poszly, bo mam je u siebie ;)

whole serie from that day ???? hmmm not thise which will be checked are from nov 07 i dont remember day ... but amps are also a bit higher

diabou said:
wrzuc info, jak bedziesz mial wyniki testow.

ok

but first i must waith what price they will say me for one ester they want 175 E so it may be even 700 E wiec mysle ze im podziekuje :afro:

Omnadren from Polan have excellent looking counterfeit box and ampules.
Real Omnadren 250 uses an ampule that measures 5centimeters in height. There are some very nice fakes that measure about 4,5cm.

Back